Magyar Országos Cyberbullying Konferencia Szegeden

2015.10.13. 09:21 Ars Boni

Tudod, mi az a cyberbullying? Esetleg nem is hallottál még róla? Akkor ott a helyed a Magyar Országos Cyberbullying Konferencián, Szegeden! Médiapartner: az Ars Boni.

cyberbullying

 

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Alkotmányjogi Tanszéke és Büntetőjogi és Büntető Eljárásjogi Tanszéke - a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Média- és Hírközlési Biztosa és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság fővédnöksége alatt - "Cyber-megfélemlítés - Magyar Országos Cyberbullying Konferencia 2015" címmel országos konferenciát rendez, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A konferencia időpontja: 2015. október 16. (péntek) 9.00-16.00 óra

A konferencia helyszíne: Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatal V. számú terem, 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs szándékát kérjük 2015. október 13-ig, a cyberbullyingkonferencia2015@gmail.com e-mail címen jelezze.

A konferencia részletes programja itt található:

MOCK Cyberbullying Konferencia programja

(A kép forrása: http://www.lawnow.org)

A bejegyzés trackback címe:

https://arsboni.blog.hu/api/trackback/id/tr517964032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2015.10.13. 19:28:36

ilyen konferenciára csak azok a bénák és ostobák mennek, akik maguktól egy ennyire egyszerű dolgot sem képesek kiguglizni :P
süti beállítások módosítása